Teak ladenkast

afgelopen maand hebben we een nieuwe teak ladenkast besteld. We zijn pas verhuist naar ons nieuwe huis en waren daarom nog op zoek naar nieuw meubilair. We hebben een nieuw huis laten bouwen in de vorm van een moderne boerderij. Een teak houten ladenkast in de gang moet dan ook gelijk de landelijke sfeer in het huis naar voren brengen wanneer je het huis binnen stapt.

De ladenkast staat nu ongeveer een maand bij ons in huis. Iedereen die binnenkomt is er over te spreken. Ze vinden de kast erg mooi om te zien en vragen vaak waar ik hem heb gekocht. De robuuste sfeer van de teak ladenkast brengt een beetje de sfeer van de buitenkant van het huis mee naar binnen.logo-teakhoeve

We hebben de kast gevonden in een showroom bij ons in de buurt. De teka ladenkast in gemaakt van teak hout dat soms wel ouder is dan honderd jaar. Elke naar en plank is anders, waardoor elke ladenkost een unieke uitstraling kan bieden. In de showroom waar wij de teak ladenkast hebben gekocht hanteren ze dan ook de regel, wat je ziet is wat je krijgt. Je kunt zelf kiezen uit een aantal van dezelfde soort laden kasten, elke ladenkast is met de hand gemaakt.

We zijn goed geholpen door de verkoper in de winkel. Ik het begin lied hij ons lekker op ons gemak even rond kijken in de winkel. Toen wij een onze mooie teak laden kast hadden gevonden, zijn we zelf naar de verkoper toe gestapt om wat vragen te kunnen stellen.266595_max

We konden de kast gelijk mee nemen na het afrekenen van de ladenkast. We wonen zelf in de buurt van de winkel waar we de teak ladenkast hebben gekocht. De verkoper deed dan ook niet moeilijk en reed even achter ons aan om de ladenkast even af te zetten. Wij zijn zeer tevreden over de service en raden je dan ook aan om even een kijkje te nemen wanneer je geïnteresseerd bent.