Leuke slaapkamers met tapijt

Mijn slaapkamer is voor mij een kamer waar ik heerlijk tot rust wil komen. Ik breng veel tijd door in mijn slaapkamer. Ik lees bijvoorbeeld graag een boek in bed, luister naar muziek en doe sportoefeningen. Op dit moment ben ik ideeën aan het opdoen om meer sfeer te creëren in mijn slaapkamer. Hiervoor kijk ik veel op lifestyle sites en wat me vooral opvalt is dat tapijt de laatste tijd weer helemaal in is!

Ik zie dat veel mensen kiezen voor tapijt in de slaapkamer en ik moet zeggen dat het super veel warmte en gezelligheid uitstraalt. In deze blogpost laat ik een paar leuke inspiratie foto’s zien van slaapkamers met tapijt.

Hoogpolig tapijt

Wat ziet dit hoogpolige tapijt er heerlijk en mooi uit! Het witte tapijt geeft een rustige en warme uitstraling aan de slaapkamer.

bed

 

 

 

 

 

Tapijt met patroon

Tapijten kun je in alle soorten en maten kopen, zo ook met diverse patronen. Dit tapijt vind ik mooi bij het houten bed passen.

bedde

 

 

 

 

 

Vloerkleed

Je hoeft natuurlijk niet perse voor een heel tapijt te gaan, maar kunt ook kiezen voor een vloerkleed.

bedden

 

 

 

 

 

Tapijttegels

Met tapijttegels kun je een mooi vloerkleed maken of je hele kamer met tapijt leggen. Je kunt kiezen uit verschillende patronen en spelen met kleuren. Erg leuk!

kleed

 

 

 

 

 

 

Ik denk dat ik zelf ga voor tapijttegels. Dit omdat je dan zelf een vloerkleed of een heel tapijt kunt samenstellen en het lijkt me wel leuk om een beetje te spelen met patronen of kleuren. Wat vinden jullie van tapijt en voor welk type zouden jullie kiezen?